WIE ZIJN WIJ EN WAAR STAAN WE VOOR?

Personeel Motor Met Tekst

Rijschool Roy is gespecialiseerd in het geven van motoropleidingen, zowel aan beginnende bestuurders als aan motorrijbewijsbezitters. We zijn dan ook in bezit van de allerhoogste certificeringen an KNMV en Bovag. Dat betekent rijles op een hoog niveau. Voor ons is motorrijden een passie die wij graag met jou delen. Een betrokken methodiek van lesgeven staat daarmee centraal. Van je motorrijbewijs heb je lang plezier. Maar je moet het wel eerst gaan halen. Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste of wil je liever kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Vooral bij het motorrijden is het belangrijk dat je goed weet waar je mee bezig bent. Een goede opleiding zal zichzelf altijd terugbetalen.

Rijschool Roy heeft een cursusplan ontwikkeld waarin alle facetten van het motorrijden aan bod komen. Samen met jouw instructeur ga je deze eigen maken. Leren motorrijden is niet voor iedereen even makkelijk. Er zijn enorm veel verschillen in het aantal lesuren wat gebruikt wordt per leerling. We zullen de opleiding altijd op jouw kunnen afstemmen. Ben jij een hele talentvolle leerling dan zul je ook heel snel en in weinig lessen je rijbewijs halen. Heb jij wat meer tijd nodig, dan doen we er wat langer over. Niet iedereen is hetzelfde! Wel is het zo dat we graag willen dat iedereen die bij Rijschool Roy naar buiten loopt met een motorrijbewijs, goed en veilig kan rijden.

HET MOTORRIJBEWIJS BESTAAT UIT 3 DELEN

Voertuigbeheersing (12 bijzondere verrichtingen). Dit is het examen bijzondere verrichtingen. In totaal moet je 12 bijzondere verrichtingen beheersen. De uitslag van dit examen is 1 jaar geldig. Je kunt dit examen afleggen zonder theorie certificaat. Het bezit van een autorijbewijs is voldoende.

Verkeersdeelname (traject voor het leren rijden in het verkeer). Dit examen mag je pas afleggen als je geslaagd bent voor het theorie examen en examen AVB. Tijdens deel 2 is het mogelijk een dag Limburg te plannen. Hiermee versnel je de opleiding aanzienlijk.

Theorie certificaat motor. Deze moet in bezit zijn voor het examen verkeersdeelneming. Heb je nog geen autorijbewijs dan moet je dit certificaat halen voor je met een motoropleiding start. Je mag vanaf 17 jaar theorie halen. Het certificaat is 1,5 jaar geldig.

Let op: Deze whatsappknop werkt alleen wanneer je via je mobiele telefoon op onze site zit.

IMG 0503
IMG 0515
IMG 0510
IMG 0499
IMG 0508
IMG 0505
IMG 0514
IMG 0509
IMG 0504

Rijschool Roy
stelt zich ten doel de passie van het
motoravontuur voor elke
(aspirant) motorrijder beschikbaar te maken...

 

In onze filosofie staan
vaardigheden, attitude en inzicht centraal,
hetgeen resulteert in
veran
twoord rijgedrag...

 

Dit vormt de basis om optimaal te
genieten van het gevoel van vrijheid...