SNEL JE BROMFIETSRIJBEWIJS

Opleiding met 2 leerlingen

Zo'n spoedopleiding voor je bromfietsrijbewijs doen we in 2 dagdelen. Het eerste dagdeel bestaat uit 4 uur rijles op zaterdag. Het tweede dagdeel heb je nog 2 uur rijles en examen. Dit dagdeel is altijd kort na die zaterdag. Je volgt deze opleiding in een groepje van 2 personen. Heb je moeite met bijvoorbeeld concentratie, ben je snel afgeleid, erg onzeker, of is er sprake van een "beperking" zoals autisme, ADHD enz, dan is het beter om een individuele opleiding te volgen.

1 op 1 opleiding

Heb jij liever alleen les dan kun je ook een 1 op 1 opleiding volgen. Gemiddeld gebruiken we hier 5 uur rijles. Je kunt de lessen op 1 dag plannen maar je kunt deze ook verdelen over meerdere dagen. Dit gaat altijd in overleg.

Heb jij bijvoorbeeld concentratieproblemen of is er sprake van bepaalde beperkingen dan zou je kunnen overwegen je opleiding alleen te volgen. Heb jij moeite met lange tijd je aandacht vasthouden of heb je moeite met informatieverwerking dan adviseren wij ook om deze opleiding individueel te doen.

Individuele opleiding

€ 580,-

  • 5 uur les
  • Praktijkexamen

Groep 2 leerlingen

€ 535,-

  • Ongeveer 6 uur les
  • Praktijkexamen

Herexamen pakket

€ 325,-

  • 2 uur les
  • Praktijkexamen
  • Alleen beschikbaar als je gezakt bent bij Rijschool Roy
scooter

Examengebied

We bereiden je goed voor. Zo krijg je les in het examengebied. Daardoor weet je welke situaties je kunt verwachten. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je veilig leert rijden. Natuurlijk krijg je ook de nodige tips om je te helpen tijdens het praktijkexamen. Je volgt de rijlessen op een super stoere Peugeot Speedfight scooter. Als je wat kleiner bent hebben we ook een Piaggio Zip die je mag gebruiken. De praktijkopleiding draait om het leren deelnemen aan het verkeer.

Praktijkexamen

Na de opleiding voor je bromfietsrijbewijs is het tijd voor het praktijkexamen. Dat begint met een kennismaking met je examinator. Net als bij de rijlessen volgt je examinator je op de brommer. Je rijdt 30 tot 40 minuten en laat zin dat je je bromfiets beheerst en rekening houdt met het andere verkeer. Natuurlijk moet je ver vooruit kijken en verkeerssituaties inschatten tijdens het examen. Na de rit vertelt je examinator meteen of je geslaagd bent.

FACEBOOK THEORIE 1,5 DAG 2020 LAGEN
Travel fun funny tourist carefree driving scooter on summer road trip. Screaming Asian girl playful laughing riding motorcycle. Panoramic banner.

Kies zelf een datum voor jouw praktijkopleiding!

Wil je direct een datum plannen voor de praktijkdagen en je bromfietsexamen? Kies dan hieronder een opleiding via onze datumkiezer. Vul het formulier in en vink de juiste datum aan en verzend. Daarnaast vul je het aanmeldingsformulier in via de gele button "aanmelden". Daarna nemen wij contact met jou op. Let op, jouw datum is pas definitief als wij jou gebeld hebben en het bevestigd hebben.

Je kunt natuurlijk ook aanmelden zonder datum. Je gebruikt dan alleen de gele knop aanmelden. Ook dan word gebeld en kiezen we samen een datum.

 

Kies een datum voor jouw bromfietsexamen

Kies een datum voor jouw bromfietsexamen

Keuzerondjes