THEORIE VOOR AUTO, MOTOR EN BROMFIETS

Tijdens Corona:
Leer nu makkelijk vanuit thuis!

In verband met onze verplichte sluiting mogen er ook geen theorielessen gegeven worden. Wil jij nu middels thuisstudie toch snel de stof eigen maken voor de categorie Auto of Motor dan adviseren we te werken met de volgende theoriepakketten. Klik op het pakket om deze online te bestellen. Je hebt het pakket dan binnen een paar dagen in huis. Heb jij tijdens je thuisstudie vragen dan kun je met ons telefonisch contact opnemen. Je wordt dan teruggebeld door onze theoriedocent. We gebruiken tijdens de uitleg gebruik van facetime of office teams.

Op dit moment kunnen wij vanwege Coronamaatregelen onze klassikale spoedcursus niet aanbieden. Je kunt zoals hierboven vermeld wel een hele goede thuiscursus volgen. Deze geeft ook een zeer goed resultaat. Heb jij tijdens je thuisstudie vragen dan kun je met ons telefonisch contact opnemen. Je wordt dan teruggebeld door onze theoriedocent. We gebruiken tijdens de uitleg gebruik van facetime of office teams.

Theorie cursus spoed!

€ 129,-

  • 10 uur klassikale theorieles en examentraining
  • Theorieboek incl. 7,5 uur online training
  • 1 Theorie examen
  • Kleine groepen
  • Tijdens de 'spoed theorie cursus' wordt gebruik gemaakt van tablets welke zijn voorzien van het officiële CBR systeem. Zo ga je maximaal voorbereid naar het theorie examen.
  • De theorie is na behalen 1,5 jaar geldig.
  • De theoriecursus is voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor leerlingen andere rijscholen

Aanmelden klassikale theoriecursus

Aanmelden klassikale theoriecursus

Aanmelden klassikale theorie
theoriecursus

Zelf je theorie halen?

Wil je geen cursus maar zelf de theorie thuis bestuderen? Koop dan ons theorieboek inclusief 7,5 uur online examentraining.  voor € 40,- Achter op onze studieboeken staat een code waarmee je via onze site in kunt loggen voor theorie online. Het boek is verkrijgbaar op de rijschool.

Verder vind je in onze webshop diverse theoriemiddelen om te leren voor alle categorieën.

Wanneer heb ik mijn theorie nodig?

Bij het halen van een autorijbewijs heb je theorie nodig om een tussentijdse toets en praktijkexamen te kunnen plannen. Je kunt dus het beste je theorie aan het begin van je opleiding gaan halen zodat je deze zeker op tijd hebt.

Wil jij een spoedopleiding dan moet je voor aanvang van je rijopleiding je theorie al gehaald hebben.

Motorrijbewijs halen en je hebt al WEL een autorijbewijs:
Dan heb je bij het halen van je motorrijbewijs je theorie nodig als je start met het 2e deel van je opleiding. (verkeersdeelnemingstraject). Een autorijbewijs is voldoende om te kunnen starten met je opleiding en het deel bijzondere verrichtingen te halen.

Wil jij een spoedopleiding van bijvoorbeeld 6 dagen, dan moet je vooraf je theorie al hebben.

Motorrijbewijs halen en je hebt nog GEEN autorijbewijs:
Heb je geen autorijbewijs en wil jij eerst een motorrijbewijs halen i.p.v. autorijbewijs, dan moet je voor je start met lessen je theorie gehaald hebben.

Om mee te kunnen doen aan de bromfietspraktijkopleiding moet je je theorie eerst gehaald hebben.

Extra begeleiding

Heb jij moeite met het leren van theorie of is er sprake van een leerbeperking? Neem dan contact op met ons zodat we samen kunnen kijken naar alle mogelijkheden. Je kunt bijv. ook individueel theorieles volgen. Dit kost €30,- per uur

Mogelijkheden theorie examen

Normaal examen

€ 39,50

  • Zonder geluid

Verlengd examen

€ 49,50

  • Met geluid

Individueel examen

€ 98,-

  • Mondeling

GESLAAGDEN ENZ..