THEORIE VOOR AUTO, MOTOR EN BROMFIETS

SPOEDCURSUS 1,5 DAG!

Theorie voor Auto, Motor en Bromfiets

Rijschool Roy heeft een uniek samenwerkingsverband met Theoriecentrum.nl in Eindhoven. Theoriecentrum.nl betreft een samenwerkingsverband tussen een aantal kwaliteitsrijscholen in en rondom Eindhoven. Omdat wij theorie erg belangrijk vinden en omdat we merken dat de kennis vaak minimaal of slecht is in de lesauto, motor of bromfiets (wat extra praktijklessen kost), kiezen wij voor deze samenwerking. De docenten zijn allemaal afkomstig van de samenwerkende rijscholen en hebben jarenlange ervaring en ontzettend veel kennis. Het centrum is centraal gelegen schuin tegenover het CBR.

 

De volgende mogelijkheden worden aangeboden voor categorie auto, motor en bromfiets:

  • Spoedcursus 1,5 dag € 119,- incl. extra thuisstudiemodule
  • Avondcursus 3 avonden € 119,- incl. extra thuisstudiemodule

Alleen voor categorie auto:

  • Cursus met speciale begeleiding voor leerlingen met leerproblemen, autisme, ADHD, dyslexie enz. (6 avonden van 2 uur) € 199,-

Wanneer overheidsmaatregelen niet toelaten om klassikaal les te geven op locatie, worden de lessen online verzorgd via Zoom.

Aanmelden via onderstaande knop, of even mailen met Ellen via info@rijschoolroy.nl

IMG 7836
Advertentie Tc Auto Mrt 2021
Advertentie Tc Auto Avondcursus
Advertentie Tc Motor Hele Seizoen
group of young people is jumping on top of the mountain

ZELF JE THEORIE HALEN

Wil je geen cursus maar zelf de theorie thuis bestuderen? Koop dan ons theorieboek inclusief 7,5 uur online examentraining.

Voor €40,-. Achter op onze studieboeken staat een code waarmee je via onze site in kunt loggen voor theorie online. Het boek is verkrijgbaar op de rijschool. Verder vind je in onze webshop diverse theoriemiddelen om te leren voor alle categorieën.

WANNEER HEB IK MIJN THEORIE NODIG?

Bij het halen van een autorijbewijs heb je theorie nodig om een tussentijdse toets en praktijkexamen te kunnen plannen. Je kunt dus het beste je theorie aan het begin van je opleiding gaan halen zodat je deze zeker op tijd hebt.

Wil jij een spoedopleiding dan moet je voor aanvang van je rijopleiding je theorie al gehaald hebben.

Motorrijbewijs halen en je hebt al WEL een autorijbewijs:
Dan heb je bij het halen van je motorrijbewijs je theorie nodig als je start met het 2e deel van je opleiding. (verkeersdeelnemingstraject). Een autorijbewijs is voldoende om te kunnen starten met je opleiding en het deel bijzondere verrichtingen te halen.

Wil jij een spoedopleiding van bijvoorbeeld 6 dagen, dan moet je vooraf je theorie al hebben.

Motorrijbewijs halen en je hebt nog GEEN autorijbewijs:
Heb je geen autorijbewijs en wil jij eerst een motorrijbewijs halen i.p.v. autorijbewijs, dan moet je voor je start met lessen je theorie gehaald hebben.

Om mee te kunnen doen aan de bromfietspraktijkopleiding moet je je theorie eerst gehaald hebben.

EXTRA BEGELEIDING

Heb jij moeite met het leren van theorie of is er sprake van een leerbeperking? Neem dan contact op met ons zodat we samen kunnen kijken naar alle mogelijkheden. Je kunt bijv. ook individueel theorieles volgen. Dit kost € 40,- per uur. Verder bieden wij via Thepriecentrum.nl klassikale cursussen aan in keine groepen. Deze zijn speciaal voor leerlingen met bijv. autisme, ADHD, leerproblemen, dyslexie enz.

MOGELIJKHEDEN THEORIE-EXAMEN

Normaal examen

€ 49,-

  • Zonder geluid

Verlengd examen

€ 59,-

  • Met geluid

Individueel examen

€ 109,-

  • Mondeling
group of young people is jumping on top of the mountain