Auto
Bromfiets
Motor

SPOEDCURSUS THEORIE IN 1,5 DAG! (klassikaal)

Theorie voor Auto, Motor en Bromfiets

Wil je snel de theorie halen voor het auto-, motor- of bromfietsrijbewijs? Dat kan! Schrijf je nu in voor onze “high speed” klassikale theoriecursus van 1,5 dag. De eerste dag (9.00 - 16.00 uur) behandelen we de complete theoriestof. De tweede dag (9.00 - 12.30 uur) gaan we 3,5 uur theorie-examens oefenen. Je kunt ook kiezen voor een spoed-avondcursus van 3 avonden.

Prijzen vanaf 2024:
Theoriecursus € 129,-
Theoriecursus incl. theorie-examen € 179,-

Snel op theorie-examen na de cursus? Dat kan!

Wil je graag theorie-examen doen direct of kort na de cursus? Meld je dan aan via Janie op ons kantoor. Zij boekt dan de cursus en het examen in overleg met jou. 0497-535831 of 040-2546815

Heb jij bij ons een lespakket auto of motor gekocht inclusief theoriecursus, dan kun je deze door Janie laten inboeken

KIES JOUW CATEGORIE

EXTRA BEGELEIDING

Extra begeleiding of 1 op 1 theorieles

Heb jij moeite met het leren van de theorie of is er sprake van leerproblemen? Dan kun je deelnemen aan onze cursus met extra tijd en begeleiding. Deze opleiding vindt plaats in kleine groepen van maximaal 8 personen en duurt in totaal 16 uur. (8x 2 uur in de avonduren)

Deze cursus is geschikt voor leerlingen met bijv. autisme, adhd, leerproblemen, dyslexie enz. Wil je meer informatie over deze cursus neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken of deze opleiding passend is voor jou.

Heb je liever 1 op 1 theorieles? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Je kunt hiervoor contact opnemen met Ellen op ons kantoor via 0497-535831 of 040-2546815

ZELF JE THEORIE HALEN

Wil je geen klassikale cursus maar zelf de theorie thuis bestuderen? Koop dan ons theorieboek inclusief 7,5 uur online examentraining voor €45,-. Je kunt het boek bestellen via de webshop of via ons kantoor in Knegsel.

Op de achterkant van het boek vind je een code waarmee je kunt inloggen om de examentraining te volgen.

IMG 7836

MOGELIJKHEDEN THEORIE-EXAMEN

Normaal examen

€ 60,-

  • Zonder geluid

Verlengd examen

€ 70,-

  • Met geluid

Individueel examen

€ 125,-

  • Mondeling

WANNEER HEB IK MIJN THEORIE NODIG?

Bij het halen van een autorijbewijs heb je theorie nodig om een tussentijdse toets en praktijkexamen te kunnen plannen. Je kunt dus het beste je theorie aan het begin van je opleiding gaan halen zodat je deze zeker op tijd hebt.

Wil jij een spoedopleiding dan moet je voor aanvang van je rijopleiding je theorie al gehaald hebben.

Motorrijbewijs halen en je hebt al WEL een autorijbewijs:
Dan heb je bij het halen van je motorrijbewijs je theorie nodig als je start met het 2e deel van je opleiding. (verkeersdeelnemingstraject). Een autorijbewijs is voldoende om te kunnen starten met je opleiding en het deel bijzondere verrichtingen te halen.

Wil jij een spoedopleiding van bijvoorbeeld 6 dagen, dan moet je vooraf je theorie al hebben.

Motorrijbewijs halen en je hebt nog GEEN autorijbewijs:
Heb je geen autorijbewijs en wil jij eerst een motorrijbewijs halen i.p.v. autorijbewijs, dan moet je voor je start met lessen je theorie gehaald hebben.

Om mee te kunnen doen aan de bromfietspraktijkopleiding moet je je theorie eerst gehaald hebben.