ALL ROAD EN OFF ROAD

All road training

Wil jij meer vertrouwen krijgen op je allroad motor of onverharde weg? De allroad training helpt je op weg. Tijdens deze cursus krijg je meer zelfvertrouwen en voertuigbeheersing om op onverharde ondergrond te rijden. De cursus is uiteraard zeer leerzaam, maar zeker ook gewoon een dag vol plezier!

 

Wat gaan we doen?

Tijdens de trainingsdag krijg je steeds korte stukjes theorie gevolgd door oefeningen met de nodige feedback. Tijdens de cursus krijg je ook uitleg en tips over kleine aanpassingen aan je eigen motorfiets om deze nog beter geschikt te maken voor allroad gebruik. Het eerste dagdeel doe je basisoefeningen zoals staand rijden, Korte bochtjes maken, remmen in het terrein met en zonder ABS en trialachtige oefeningen. Alles op lage snelheid.

In de middag staan routes over zandpaden en door bospercelen op het programma waarbij je oefeningen krijgt zoals balans houden, doseren van gas en koppeling- en kijktechniek. Ook is er veel aandacht voor het rijden van bochten op zandwegen in combinatie met iets hogere snelheden.

Kosten €189,-

Motorrad Auf Einem Waldweg

Off road training

Tijdens deze onvergetelijke dag, die zowel geschikt is voor beginners als gevorderde, brengen wij jou de fijne kneepjes van het off road rijden bij. Veel aandacht zal besteed worden aan bochtentechniek, rijhouding en behendigheid. Ook het rijden op snelheid en technische tips over de motor komen uitgebreid aan bod. Deze training wordt gegeven met Toine van Dijk en Hans Vogels zodat er ruimschoots individuele aandacht is voor iedereen.

 

Locatie

Dit dag vullende programma vindt plaats op het prachtige Eurocircuit in Valkenswaard of op het uitermate offroad geschikte circuit De Lansard in Eindhoven. Ook worden er tijdens deze dag foto's gemaakt van alle rijders die later thuis te downloaden zijn.

 

Voertuig

Op deze zeer leerzame dag staat zeker ook de funfactor hoog in het vaandel. Ben jij die leergierige coureur die in de het bezit is van een offroad motorfiets met kenteken en een fatsoenlijke demper? Geef je dan snel op want er zijn maar een beperkt aantal dagen beschikbaar.

Kosten €170,-

Close Up Of Motocross Wheel

Wil je meer informatie over deze 2 trainingen neem dan even contact met ons op.