ALL ROAD TRAINING

All road training
Voor wie?

De Allroad Training is bedoeld voor motorrijders met of zonder offroad-ervaring. Je wilt de basisbeginselen van het offroad rijden leren op een allroad-motor (vanaf 600cc) onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde WRM en KNMV instructeur. We gaan er vanuit dat je de motor op asfalt goed beheerst. Voor de cursus heb je minimaal allroad banden nodig. (Bridgestone battlewing, Michelin Annakee of Dunlop Trailmax)

 

Wat gaan we doen?

De allroadtraining vindt plaats op eigen motor en op openbaar terrein.
We starten deze dag in Knegsel (Noord-Brabant) waar we deze dag ook eindigen.

De dag begint met kennismaken, uitleg van het lesprogramma en het afstemmen van de leerdoelen met jouw persoonlijke wensen. Daarna krijg je uitleg over het afstellen van je allroad-motorfiets voor offroad-gebruik en het staand rijden op de motor. We gaan die dag remtechniek en stuurtechniek (die in het zand anders is dan op de weg) oefenen, bochten rijden komt aan bod, het rijden op verschillende ondergronden enz. Vervolgens gaan we al het geleerde in praktijk brengen met een prachtige all-road route. Onze instelling van deze training is "niks moet en alles mag" waarbij veiligheid en plezier voorop staan.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen € 269,00 incl. lunch en certificaat. Gebruik van eigen motor op allroadbanden.

  • Huurmotor mogelijk tegen meerprijs. (€ 130,-)
  • Eerstvolgende training: nog niet bekend.

 

Tijdens de allroad training krijgt iedereen een oortje in zodat er direct feedback kan worden gegeven. We werken met groepjes van max 6 deelnemers zodat een goede en individuele begeleiding gewaarborgd is. De training begint in de ochtend om 8:30 en zal eindigen rond 16:30 in Knegsel.

Instructeur: Roy Amendt

Ben jij geinteresseerd en zou je graag binnenkort een allroadtraining volgen? Vul dan het formulier in en Roy neemt z.s.m. contact met je op.

Motorrad Auf Einem Waldweg
Allroad 5 Klein