KLEDING, ABS ENZ

JOUW VEILIGHEID GAAT BOVEN ALLES!

Kleding

Voor ons is motorrijden een passie die we graag met jou delen. Wij willen jou graag op een veilige manier van het motoravontuur laten genieten. Voor iedereen hebben wij een motorjack, motorbroek, handschoenen, laarzen en een goedpassende helm klaarliggen om beschermd op de motor te klimmen. Gedurende jouw hele opleiding mag je gratis gebruik maken van onze kleding.

 

Vanaf 1 mei 2020:
I.v.m. coronarichtlijnen RIVM adviseren we gebruik te maken van een eigen helm, handschoenen en stevige schoenen waarbij de enkels bedekt zijn. Wanneer je een pak gebruikt van de rijschool, lever je dit na de les in op aangewezen plaats. De kleding wordt eerst volledig gedesinfecteerd voordat het later die week weer teruggehangen wordt.

Handvatverwarming

Daarnaast hebben wij geinvesteerd in motoren met handvatverwarming en ABS. Handvatverwarming om het reactievermogen van de handen zo optimaal mogelijk te houden tijdens wat kouder weer.

ABS

Onze lesmotoren zijn uitgerust met ABS zodat de wielen tijdens een noodstop niet kunnen blokkeren. Tijdens het instructieonderdeel remmen zal de ABS uitvoerig aan bod komen. We leren je niet het ABS systeem te gebruiken, maar deze als back up te hebben op het moment dat het dreigt mis te gaan.

A fast road through beautiful countryside.
motorrijles
motorrijles

Rijschool Roy
stelt zich ten doel de passie van het
motoravontuur voor elke
(aspirant) motorrijder beschikbaar te maken...

 

In onze filosofie staan
vaardigheden, attitude en inzicht centraal,
hetgeen resulteert in
veran
twoord rijgedrag...

 

Dit vormt de basis om optimaal te
genieten van het gevoel van vrijheid...