DAG LIMBURG

DAG LIMBURG

Voor het aanleren van de juiste bochtentechniek en het verder toepassen en automatiseren van de vaardigheden bieden we de mogelijkheid dit te oefenen in Zuid-Limburg. We gaan de hele dag op pad om alle ins en outs van het motorrijden verder onder de knie te krijgen. Alle onderdelen m.b.t. verkeersdeelneming komen deze dag aan bod. Verder krijg je daar te maken met haarspeldbochten, onverharde wegen, afdalingen en hellingen dan wel met bocht of zonder bocht. Met een dag Limburg in je rijopleiding ga je als leerling heen en kom je als aspirant motorrijder terug. Hierdoor kun je in zeer korte tijd je rijbewijs halen en haal je ook nog eens het maximale aan rendement.

Deze dag gaan we ook aandacht besteden aan risicoperceptie. We gaan samen de link leggen tussen het herkennen van gevaar, het vermijden van gevaar en het omgaan met gevaar. Zien en gezien worden!

Deze dag starten we om 8.00 uur in de ochtend en wordt gepland in setjes van 2 leerlingen met hetzelfde niveau. In het middaguur hebben we een heerlijke lunch bij Boscafé t Hijgend Hert in Vijlen. Na de lunch gaan we weer verder met de opleiding om alles onder de knie te krijgen. Aan het einde van de dag zijn we tussen 17.00 en 18.00 weer terug op de rijschool.
Kosten: €375,- incl. lunch.
Lestijd: 8.00 -17.00/18.00

De dag Limburg wordt gereden met 2 leerlingen.

In de wintermaanden worden er geen Limburgritten gereden.

LEERLINGEN VERTELLEN, DAG LIMBURG..

Rijschool Roy
stelt zich ten doel de passie van het
motoravontuur voor elke
(aspirant) motorrijder beschikbaar te maken...

 

In onze filosofie staan
vaardigheden, attitude en inzicht centraal,
hetgeen resulteert in
veran
twoord rijgedrag...

 

Dit vormt de basis om optimaal te
genieten van het gevoel van vrijheid...