TRAININGSDAG IN LIMBURG

Motorrijden is een veeleisende sport. Een kleine stuurfout kan leiden tot serieuze verwondingen. Veel valpartijen hadden voorkomen kunnen worden als kleine handelingen anders werden verricht. Vaak is het de motorrijder zelf die de motorfiets stoort door een inadequate actie. Hier ligt de kracht van deze cursusdag. Door diep op het menselijk handelen en waarnemingsprocessen in te gaan, maken we je duidelijk wat wel en niet mogelijk is op de motor.

 

We gaan deze cursusdag op pad in Zuid Limburg. Alle onderdelen m.b.t. veilig deelnemen aan het verkeer en het toepassen van de juiste bochtentechniek komen deze dag aan bod. Naast deze onderdelen gaan we ook veel aandacht besteden aan risicoperceptie. We gaan een link leggen tussen het herkennen van gevaar en het omgaan met gevaar. Ongeval vermijdend rijgedrag vloeit als een rode draad door deze opleidingsdag heen.

Houd voor ogen dat de beloning groter is dan de geïnvesteerde moeite: Meer plezier in het motorrijden en een betere veiligheid!

  • Cursusduur: 1 hele dag incl. lunch
  • Kosten: € 239,-
  • Training op eigen motor
  • Optioneel: gebruik lesmotor tegen meerprijs
  • Cursusdata in overleg
Bikers on mountainous highway, biker on the road in sunset light riding on curve road pass across Alpine mountains, extreme lifestyle, freedom concept. Austria, Alps
motorrijden limburg
Heb Jij Je Motorrijbewijs Bij Ons Gehaald Dan Ontvang Je Op De Training 10% Korting

DAGTRAINING LIMBURG

Rijschool Roy
stelt zich ten doel de passie van het
motoravontuur voor elke
(aspirant) motorrijder beschikbaar te maken...

 

In onze filosofie staan
vaardigheden, attitude en inzicht centraal,
hetgeen resulteert in
veran
twoord rijgedrag...

 

Dit vormt de basis om optimaal te
genieten van het gevoel van vrijheid...