TRAININGEN RIJBEWIJSBEZITTERS

Angst of opfrissen?

Heb jij een motorrijbewijs maar heb je om wat voor reden al lang niet meer gereden? Rijschool Roy helpt je weer op weg. We hebben voor jou de specialisten in huis om te zorgen dat je snel weer op kunt stappen. Het spreekt voor zich dat opfrislessen voor iedereen anders zijn. We richten de lessen in jouw wensen, jouw behoeftes en jouw achtergrond. Opfrislessen zijn altijd 1 op 1. Opfrissen doe je in eerste instantie op een motor van ons. Later kun je eventueel ook je eigen motor gebruiken.

Haal meer uit je motorrijbewijs..

Rijschool Roy biedt rijbewijsbezitters de mogelijkheid hun vaardigheden op de eigen motor verder te ontwikkelen. Je geniet tenslotte toch het meeste van het motorrijden wanneer je vertrouwen hebt in je eigen motorbeheersing.

Deze VRO (verhoogde rijvaardigheidsopleiding) is een 1-daagse cursus en wordt gegeven door speciaal hiervoor gecertificeerde instructeurs van Rijschool Roy. Tijdens deze cursusdag krijg je een pittige training met je eigen motor. We starten vanuit de rijschool in Knegsel in de ochtend rond 08:00 uur. Samen met een aantal andere cursisten ben je de hele dag intensief bezig met je motor en het motorrijden. Gedurende het hele motorseizoen zijn er mogelijkheden deze training te volgen. Heb je speciale wensen? Maak deze dan kenbaar. We passen het cursusprogramma dan aan.
De training wordt gedeeltelijk op afgesloten terrein en gedeeltelijk op de openbare weg gegeven. Er is aandacht voor motorbeheersing, maar ook voor vaardigheden als kijktechniek, anticiperen, positie op de weg, snelheidskeuzen, enz. Speciale aandacht gaat uit naar het aansturen van en nemen van bochten. Aan het einde van de dag evalueer je samen met je instructeur je vaardigheden. Ook ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten: €189,- inclusief lunch.

Vanaf mei 2015 bieden we ook een gecombineerde cursus aan waarin we tijdens de rijvaardigheidstraining ook een stukje 'allroad' rijden gaan belichten. Je krijgt dan ook vertrouwen in het motorrijden op stukken onverharde weg. Het spreekt voor zich dat jou veiligheid boven alles gaat en we dit op een subtiel verantwoorde manier aanpakken.

De kosten zij gelijk aan de VRO training. Ook voor deze training ontvang je een certificaat.

gevorderden
Imprimir

Rijschool Roy
stelt zich ten doel de passie van het
motoravontuur voor elke
(aspirant) motorrijder beschikbaar te maken...

 

In onze filosofie staan
vaardigheden, attitude en inzicht centraal,
hetgeen resulteert in
veran
twoord rijgedrag...

 

Dit vormt de basis om optimaal te
genieten van het gevoel van vrijheid...

GESLAAGDEN ENZ..