GASTENBOEK

21 november 2018

 

Ik heb héél erg genoten van de rijlessen samen met Tonnie! Nooit saai en altijd leerzaam.. Dat is natuurlijk waarom ik de tweede keer pas ben geslaagd 😉 Nu ik mijn pasje heb begint het echte leren rijden natuurlijk pas, maar ik ben blij dat er een hele goede basis is gelegd!

P.S. Wed niet met Tonnie, hij weet alles.

-Pim Tielemans

30 oktober 2018

Na 4 lessen opfriscursus van Petra heb ik weer zelfvertrouwen in het verkeer. Ook de bijzondere verrichtingen, die ik eerst uit de weg ging, hebben we geoefend. Dank je wel Petra voor je leerzame lessen!

-Ema

16 oktober 2018

Eind 2017 de 1e keer geslaagd, wat heb ik fijne en leerzame rijlessen gehad! Ik wil Tonnie daarvoor nogmaals bedanken, je bent een top instructeur Tonnie! 😉

-Linda

23 juli 2018

Vanmorgen voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik wil Tonnie heel erg bedanken voor de super leerzame en gezellige lessen, het was altijd een groot feest onderweg! Hele duidelijke uitleg en altijd in voor en praatje onderweg, Eigenwijs is ook wijs he!

Tonnie en rijschool Roy, bedankt!

-Imke

12 juli 2018

Een tijdje geleden geslaagd na een fijne en leerzame reeks lessen met Tonnie. Heb al de eerste zelfstandige kilometers gemaakt en krijg ook van andere te horen dat ze zich veilig voelen bij mij in de auto en daar gaat het natuurlijk om. Dus ik wil graag rijschool Roy bedanken en met name Tonnie natuurlijk!

-Jurian

4 juni 2018

Vandaag voor de eerste keer geslaagd! Tonnie ik wil je heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Je bent een top instructeur

-Rachel van Akke

23 april 2018

Hierbij wil ik Rijschool Rooy en dan met name Petra heel erg bedanken voor de leerzame lessen, maar ook voor het gezellige buurten zo af en toe. Vandaag dankzij jullie mijn rijbewijs gehaald. Wie weet tot in de toekomst! Groetjes, Thom.

-Thom

19 maart 2018

Vanmorgen eerste keer geslaagd voor mijn autorijbewijs, met dank aan de fijne lessen van instructeur Tonnie. Nog veel succes verder Tonnie.

-Jos Wijnen

12 maart 2018

Na de eerste keer geslaagd! Tonnie, dankjewel voor je lessen die niet alleen goed en leerzaam waren, maar ook kei gezellig!
Groetjes!

-Lara

18 februari 2018

In een keer geslaagd, nu lekker zelf rijden. Bedankt voor alle lessen Jos en Tonnie.

-Anouk

9 januari 2018

Ik heb al even mijn rijbewijs op zak en lekker kunnen rijden. Dankjewel Tonnie voor de gezellige en leerzame lessen!
Terima Kasih!!

-Natasje Liebregts

20 december 2017

GESLAAGD! Heel erg bedankt Petra & Rijschool Roy voor de fijne lessen.

-Carmen

8 november 2017

Vandaag de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt Tonnie voor de leuke en leerzame lessen!

-Laura

16 augustus 2017

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Tonnie hartstikke bedankt voor alle fijne en gezellige lessen!! En ik zal toeteren als ik zelf voorbij rijd!

Groetjes Lonneke.

-Lonneke

9 augustus 2017

Vandaag in een keer geslaagd voor het praktijk examen. Bij deze wil ik Gertjan en Petra enorm bedanken voor de prettig lessen. Onder jullie begeleiding heb ik als motor rijder toch nog netjes auto leren rijden.

Enorm bedankt, Eric.

-Eric

11 juli 2017

Net in een keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Tonnie ik wil jou super bedanken. Voor de gezellige maar vooral goede lessen ! Nu kan ik eindelijk gaan Touren dankzij jou, jeej !

-Melissa van de Ven

2 maart 2017

Afgelopen maandag in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Noor en Roy hartstikke bedankt hiervoor. Uiteraard wil ik mijn rijinstructeur niet vergeten welke mij heeft opgeleid. Tonnie bedankt voor de uren in de auto!!!

-Dewi

28 december 2016

Esther, Roy en Petra alle drie bedankt voor de leerzame lessen! Door jullie de eerste keer geslaagd. En kunnen we gaan toeren.

-Lyanne Vogels