AUTORIJBEWIJS V.A. 4 WEKEN

Autorijbewijs,
schakel en automaat

Van je rijbewijs heb je levenslang plezier. Maar je moet het wel eerst halen. Kies je voor de goedkoopste? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs?

Je rijbewijs halen is een forse investering. Daarom is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Kies je voor een BOVAG en KNMV rijschool dan kies je voor zekerheid.

Om onszelf een BOVAG en KNMV rijschool te mogen noemen voldoen wij aan een set kwaliteitseisen die jou veel zekerheid bieden.

De meeste kandidaten die bij onze rijschool hun autorijbewijs halen, maken gebruik van een pakketopleiding. Hieronder zie je wat deze opleiding inhoudt en welke voordelen het biedt.

Premiumpakket

€ 2287,-

  • 22 rijlesblokken 100 minuten
  • Tussentijdse Toets CBR
  • Gebruik videocamera tijdens 1 rijles
  • Praktijkexamen CBR
  • Pakketvoordeel € 229,- ( = voordeel t.o.v losse lessen)
autorijles
Vaste instructeur

Tijdens je rijopleiding bij Rijschool Roy heb je een vaste instructeur.

Try Out

Try out €65,- (vrijblijvende proefles). Tijdens deze les van 100 minuten, ga je kennismaken met het rijlesavontuur. Na de les beslis jij of je bij ons doorgaat met je rijlessen. Ook kunnen we tijdens een try out een aanvangsnivo bepalen.

Gebruik videocamera tijdens 1 lesblok

Proefexamenrit met videocamera tijdens een rijlesbok van 100 minuten. De rit wordt afgenomen door eigen instructeur.

De camera filmt tegelijkertijd buiten en binnen in de auto. Deze methode werkt uitstekend om daarna de leerling te laten zien hoe zijn/haar deelname in het verkeer is en hoe het kijkgedrag is. Zelf je evt. fouten bekijken is de beste manier om het snel te verbeteren en beter te begrijpen. 

Rijles app

Toegang tot speciale rijles app zodat je alles kunt inzien. (lesafspraken, financiën, betalingen, vorderingen, enz..). Ook voor ouders kan deze app handig zijn om het verloop van de rijopleidng te volgen.

Lessen over of tekort?

Het premium startpakket is samengesteld op basis van het gemiddelde aantal lessen wat gebruikt wordt voor een opleiding.

Ben je nog niet op nivo dan ga je na het pakket door met losse rijlessen.

Mocht je lessen overhouden dan worden deze teruggestort.

Faalangstexamen

Speciaal faalangstexamen mogelijk bij het CBR.

Betaling in termijnen

Het Premiumpakket wordt in 4 termijnen gefactureerd. De laatste termijn moet voldaan zijn voor het praktijkexamen.

Lesblokken en planning

Je kunt het lesblok van 100 minuten ook splitsen in 2x 50 minuten.

Werken met dubbele rijlesblokken om het tempo te verhogen (2x 100 minuten achter elkaar) is ook mogelijk. De instructeur bepaalt of het voor jou haalbaar is qua concentratie om zolang achter elkaar les te volgen.

Theorie

Theorie is geen onderdeel van het Premiumpakket. Er worden diverse mogelijkheden aangeboden om je theorie te halen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klassikale spoedcursus theorie of een compleet digitale theorieopleiding voor thuisgebruik.

Bij een spoedopleiding van 4 of 8 weken dien je vooraf je theorie te halen.

Spoedopleiding

Spoedopleidingen korter dan 16 weken worden gepland in de dag uren tussen 09:00 en 17:00 uur.

Je hebt al opleidingen vanaf 4 weken. Wil jij het nog sneller? Geef dan aan wat je graag wilt en wij gaan kijken of we dat kunnen plannen.

Gezondheidsverklaring

Niet inbegrepen is de gezondheidsverklaring. Deze dien je zelf in bij het CBR. Doe dit direct bij aanvang van je rijopleiding. Dit om eventuele vertragingen tijdens je opleiding te voorkomen ivm wachttijden bij het CBR.

Je vraagt de verklaring aan middels je DigiD op mijn.cbr.nl
GEZONDHEIDSVERKLARING INDIENEN

CBR machtigen

Wanneer wij een praktijkexamen of tussentijdse toets voor jou gaan boeken, dien je ervoor te zorgen dat je een machtiging hiervoor hebt afgegeven. Dit doe je middels je DigiD code op www.mijn.cbr.nl.

Rijschool registratienummer is 0815r8.

Verder dien je op dezelfde manier je gezondheidsverklaring in te dienen bij het CBR.

Doe dit op tijd zodat je opleiding geen vertraging oploopt. Zonder machtiging en goedgekeurde gezondheidsverklaring kunnen wij geen examen of tussentijdse toets boeken!

MACHTIGEN

In welk gebied verzorgen we rijlessen?

Veldhoven, Eindhoven, Steensel, Knegsel, Wintelre, Vessem, Riethoven, Eersel, Aalst en Waalre, Valkenswaard, Best, Son, Hapert, Bladel, Hoogeloon, Casteren, Duizel, Bergeijk, Westerhoven, Luijksgestel en Reusel.
Overige plaatsen in overleg

We halen je thuis op. Indien gewenst kunnen we je ook ophalen op school/werk of stage (binnen ons werkgebied).

Autisme ADHD enz

Kijk hier voor meer info wanneer er sprake is van een beperking: Autisme, enz…

Lichamelijke beperkingen/handicaps
IMG 0502
IMG 0512
IMG 0506

GESLAAGDEN ENZ..