MOTORWEEKEND RIJSCHOOL ROY OUD-LEERLINGEN

VOL - RESERVEREN NIET MEER MOGELIJK

Met trots presenteren we jullie het motorweekend van Rijschool Roy 2022. Dit jaar is onze keuze op Luxemburg gevallen. Het lijkt ons enorm leuk weer eens met jullie op pad te gaan! We hebben hiervoor 10 en 11 september vrijgemaakt.

Luxemburg is een mooi land met schitterende natuur. De bochtige wegen en de hoogteverschillen maken het rijden hier tot een feestje. Bovendien verblijf je met ons in een gezellig en gastvrij hotel waar de eigenaar je op culinaire specialiteiten trakteert.

Uiteraard vertrekken we vanuit onze locatie in Knegsel. We verzamelen hier tussen 08:00 uur en 08:30 uur. Wil je graag een vriend of vriendin meenemen om samen te rijden dan kan dat natuurlijk ook.

Graag tot ziens!!

Roy Weekend
Motorteam Nieuw

WAT GAAN WE DOEN?

Heenroute:
Via de Eifel naar Luxemburg
234 kilometer

Het eerste gedeelte rijd je over de snelweg naar de Duitse grens maar deze verlaat je vervolgens weer nabij Aachen. Je vervolgt de route via een kleine bochtige weg richting het Duitse Eifel gebied. Je passeert het National Park Eifel met de indrukwekkende Rursee, dit stuwmeer is een van de grootste stuwmeren van Duitsland geworden. Je vervolgt de route en je passeert je de grens met Groothertogdom Luxemburg en ga je richting het hotel in Bourscheid. Het hotel ligt in de heuvels van de Luxemburgse Ardennen en is omgeven door bossen. Alle kamers beschikken over een douche of bad, toilet, tv en (gratis) WIFI.  Je word in de avond getrakteerd op een heerlijke maaltijd en heb je alle tijd om lekker na te genieten van een prachtige dag rijden op de motor!


Het hotel bevindt zich in Erpeldange, vlakbij de grotere en levendige plaatsen Ettelbruck en Diekirch. Vanuit hier rijd je vrijwel direct over de leuke stuurwegen van Luxemburg. En dit alles in een goed en comfortabel hotel Dahm. Overdag lekker sturen en daarbuiten tot rust komen en lekker eten en relaxen in het hotel. De motor krijgt een plaatsje in de privé garage van het hotel.

Terugroute:
Vanuit Luxemburg door de Vulkan Eifel 290 kilometer

Na een uitgebreid ontbijt neemt je afscheid van het vriendelijke personeel en ga je weer huiswaarts.  De eerste 20 kilometer rijdt je nog over de prachtige wegen door Luxemburg tot aan de Duitse grens. In Duitsland vervolg je de wegen richting Prüm. De route leidt je verder door het Eifelgebied, je rijdt richting Kall en het Naturpark Eifel waar de bochten zich wederom aan elkaar rijgen. Eenmaal aangekomen bij de Nederlandse grens wordt er afscheid genomen van elkaar en rijdt iedereen zelfstandig weer naar huis.

Data en prijzen
Zaterdag 10 sept. t/m zondag 11 sept. 2022.

  • 1x hotelovernachting
  • 1x ontbijt
  • 1x diner
  • Toeristische aanrijroute & terugrijroute
  • Toeristenbelasting
  • Prijs op basis van 2 dagen € 159,-
  • Toeslag 1 persoonskamer € 29,-
  • Pechhulp door Rijschool Roy
Biker Man Sits On A Bike
Northern Ireland
Motorcyclist with helmet in hand goes to his chopper, back view. Vintage bike, biker and his motorcycle, freedom lifestyle, biking
Driving a motorbike on an autumn sunny day

GRAAG TOT ZIENS!

In samenwerking met:

Rijschool Roy
stelt zich ten doel de passie van het
motoravontuur voor elke
(aspirant) motorrijder beschikbaar te maken...

 

In onze filosofie staan
vaardigheden, attitude en inzicht centraal,
hetgeen resulteert in
veran
twoord rijgedrag...

 

Dit vormt de basis om optimaal te
genieten van het gevoel van vrijheid...