MOTORWEEKEND RIJSCHOOL ROY OUD-LEERLINGEN

Een weekendje weg met Rijschool Roy naar de prachtige Belgische Ardennen

Motor 2

WAT GAAN WE DOEN?

Heenroute:
Via Zuid-Limburg naar Durbuy | 256 / 290 km

De reis start bij Rijschool Roy in Knegsel, daarna kan het motorrijden beginnen. Je rijdt door enkele dorpen richting Limburg en vervolgens rijd je een mooi stuk over de Maas. Vervolgens rijd je via de Limburgse grens in zuidelijke richting naar België. Bij Noorbeek ga je de grens over en hier beginnen de wegen al wat glooiender en bochtiger te worden. Je wordt als eerste getrakteerd met Nationaal Park Hoge Venen, een natuurgebied naast de Eifel. Dit uitgestrekte natuurgebied ligt in België over de grens bij Limburg. De omgeving varieert van welden, velden en kleine lanen. Je vervolgt de route in zuidelijke richting naar Durbuy. Je rijdt hier in het noordelijke gedeelte van de Ardennen. Je stuurvaardigheden worden hier al lekker op de proef gesteld, want de wegen worden steeds blochtiger! De omgeving waar je in rijdt is ontzettend bosrijk en dat is puur genieten. Uiteindelijk kom je bij het hotel van de reis aan in het buitengebied Durbuy. Hier kun je even heerlijk ontspannen.

 

IMG 5140

Terugroute:
Oost-Ardennen naar Zuid-Limburg | 289 km

Vandaag is het tijd voor de terugroute naar Nederland. Na een ontbijt ga je weer richting huis. De route van vandaag laat je nog even genieten van de Ardennen. Je rijdt wederom in oostenlijke richting om vervolgens in Zuid-Limburg aan te komen. Via prachtige binnendoorwegen leidt de route je naar de Nederlandse grens. Onder Simpelveld rijd je Nederland binnen, via mooie wegen word je naar Sittard gebracht. Een aanrader om hier even een leuke tussenstop te maken. De route vervolgt zich richting Roermond, je rijdt om Roermond heen, maar kunt natuurlijk van de route afwijken om hier een lunchstop te maken. De route brengt je vervolgens bij Beesel de Maas over en vervolgens brengt de route je de laatste kilometers weer richting Knegsel. Indien je zelf in Limburg woont, kun je de route natuurlijk afbreken om richting je eigen woonplaats te gaan.

 

Data en prijzen
Zaterdag 14 en 15 sept. 

  • 1x hotelovernachting
  • 1x ontbijt
  • 1x diner
  • Parkeergelegenheid
  • Toeristische aanrijroute & terugrijroute
  • Prijs op basis van 2 dagen € 169,-
  • Duopassagier € 169,-
  • Toeslag 1 persoonskamer € 59,-
  • Pechhulp door Rijschool Roy
Biker Man Sits On A Bike
Northern Ireland
Motorcyclist with helmet in hand goes to his chopper, back view. Vintage bike, biker and his motorcycle, freedom lifestyle, biking
Driving a motorbike on an autumn sunny day

GRAAG TOT ZIENS!

In samenwerking met:

Rijschool Roy
stelt zich ten doel de passie van het
motoravontuur voor elke
(aspirant) motorrijder beschikbaar te maken...

 

In onze filosofie staan
vaardigheden, attitude en inzicht centraal,
hetgeen resulteert in
veran
twoord rijgedrag...

 

Dit vormt de basis om optimaal te
genieten van het gevoel van vrijheid...