MOTORWEEKEND RIJSCHOOL ROY OUD-LEERLINGEN

Met trots presenteren we jullie het motorweekend van Rijschool Roy 2023. Dit jaar is onze keuze op Sauerland gevallen. Het lijkt ons enorm leuk weer eens met jullie op pad te gaan! We hebben hiervoor 23 en 24 september vrijgemaakt.

Sauerland wordt wel het land van de duizend bergen genoemd. Maar dat is eigenlijk te bescheiden. Dit mooie middelgebergte telt namelijk meer dan 2700 toppen. Het landschap is zeer divers met uitgestrekte bossen, bergen tot 840 meter hoogte, diepe dalen en fris gemaaide weides. Met de vele hellingen, ruime bochten en smalle haarspelden is het er hemels rijden. Ook voor wat minder doorgewinterde motorrijders.

Uiteraard vertrekken we vanuit onze locatie in Knegsel. We verzamelen hier tussen 08:00 uur en 08:30 uur. Wil je graag een vriend of vriendin meenemen om samen te rijden dan kan dat natuurlijk ook.

Graag tot ziens!!

Bikers on the highway, freedom concept
Motorteam Nieuw Met Linda KLEIN

WAT GAAN WE DOEN?

Heenroute:
Via Babberich of Venlo
280 of 340 kilometer

Deze 2-daagse reis begint met een mooie heenroute naar Sauerland. We bieden voor deze reis 2 verschillende heenroutes aan: een start vanuit Venlo en de andere vanuit Babberich, maar je pakt de routes op vanuit Knegsel. Hotel Niedersfeld, waar je tijdens deze reis verblijft, biedt niet alleen onderdak. Het restaurant staat 's ochtends garant voor een uitgebreid ontbijt en serveert 's avonds een uitstekende maaltijd.

MOTORTEAM OP MOTOR

Terugroute:
Via Babberich of Venlo 280 km of 340 km

Na een lekker ontbijt ga je weer de weg op met de keuze om zuidelijke via de Eifel of noordelijk huiswaarts te rijden. De zuidelijke route blijft nog wat langer in het Sauerland en de noordelijke route verlaat het Sauerland wat sneller om via leuke wegen boven het Ruhrgebied door te rijden naar Nederland. Beide routes zijn leuk en bochtig om te rijden. De zuidelijke route is net even wat langer en sluit vanuit de Eifel af met een deel snelweg terug naar Venlo om de rijtijd niet onnodig lang te maken.

Data en prijzen
Zaterdag 23 en 24 sept. 

  • 1x hotelovernachting
  • 1x ontbijt
  • 1x diner
  • Toeristische aanrijroute & terugrijroute
  • Prijs op basis van 2 dagen € 129,-
  • Duopassagier € 129,-
  • Toeslag 1 persoonskamer € 49,-
  • Toeslag 4 persoonskamer 29,-
  • Pechhulp door Rijschool Roy
Biker Man Sits On A Bike
Northern Ireland
Motorcyclist with helmet in hand goes to his chopper, back view. Vintage bike, biker and his motorcycle, freedom lifestyle, biking
Driving a motorbike on an autumn sunny day

GRAAG TOT ZIENS!

In samenwerking met:

Rijschool Roy
stelt zich ten doel de passie van het
motoravontuur voor elke
(aspirant) motorrijder beschikbaar te maken...

 

In onze filosofie staan
vaardigheden, attitude en inzicht centraal,
hetgeen resulteert in
veran
twoord rijgedrag...

 

Dit vormt de basis om optimaal te
genieten van het gevoel van vrijheid...