Bromfiets theorie

Theoriestudie en examen

Voordat je mag deelnemen aan het praktijkgedeelte moet je in bezit zijn van een theoriecertificaat. Je kunt het theoriecertificaat al halen vanaf 15,5 jaar. Je hebt dan ruim de tijd voor je 16e verjaardag je theorie te halen. Het theorie examen kun je zelf reserveren via www.cbr.nl. Je hebt hiervoor een DigiDcode nodig. Laat je de rijschool reserveren dan betaal je iets meer i.v.m. reserveringskosten.

Let op dat wel reserveert op de site van het CBR. Er zijn diverse sites in omloop die zich voordoen als het CBR. Je betaalt in dit geval onnodig teveel geld voor theorie examen. Reserveer jij zelf je theorie let dus op dat je echt op www.cbr.nl zit.

Om de theoriestof te bestuderen heb je een recent theorieboekje nodig en iets waarmee je examens kunt oefenen. Op de rijschool kun je deze theoriematerialen aanschaffen. Ga je via iemand spullen lenen of haal je de boeken in de bibliotheek kijk dan goed of het geen verouderd materiaal is.

Introductiefilmpje theorie examen nieuwe stijl vanaf september 2014

 

Moeilijk lerend?

Ben jij moeilijk lerend geef dit dan aan. We kunnen samen met jou een plan maken voor jouw theorieopleiding. Rijschool Roy heeft de specialisten in huis om ervoor te zorgen dat ook het theoriegedeelte met succes doorlopen wordt. Je kunt bijvoorbeeld ook individueel theorieles volgen

Aangepast theorie examen doen

Naast het gewone theorie examen is er een mogelijkheid om een verlengd of individueel theorie examen te doen bij het CBR. Heb jij dyslexie of is er een andere reden om aangepast examen te doen, overleg dan even met ons zodat we samen kunnen kijken welk examen het beste gereserveerd kan worden. Voor meer info bel je even met ons 0497-535831.

 

Theorie cursus bromfiets (spoed)

Vanaf medio februari 2018 kun je bij ons terecht voor spoedcursus theorie incl theorie examen. Klik hier voor beschikbare datums

Theoriepakket:
​-Theoriecursus klassikaal
​-Theorie examentraining klassikaal
​-Theorie examen bij CBR
​-Theorieboek
-Code online examentraining zodat je ook thuis nog kunt oefenen via internet.