Bromfietsrijbewijs

Praktijkopleiding in groep 2 of 3 leerlingen

Zo’n spoedopleiding voor je bromfietsrijbewijs doen we in 2 dagdelen. Het eerste dagdeel bestaat uit 4 uur rijles op zaterdag. Het tweede dagdeel heb je nog 2 uur rijles en examen. Dit dagdeel is altijd kort na die zaterdag. Je volgt deze opleiding in een groepje van 2 of 3 personen.

Praktijkopleiding 1 op 1

Heb je liever alleen les dan kun je ook een 1 op 1 opleiding volgen. Gemiddeld gebruiken we ook hier 5,5 uur rijles. Je kunt de lessen op 1 dag plannen maar je kunt deze ook verdelen over meerdere dagen. Dit gaat altijd in overleg. Heb jij bijvoorbeeld concentratieproblemen of is er sprake van bepaalde beperkingen dan zou je kunnen overwegen je opleiding alleen te volgen. Heb jij moeite met lange tijd je aandacht vasthouden of heb je moeite met informatieverwerking dan adviseren wij ook om deze opleiding individueel te doen.

Wanneer je bij Rijschool Roy je bromfietsrijbewijs haalt, krijg je later een aantrekkelijke korting op je autorijbewijs.

Herexamenpakket

​Gezakt voor het praktijkexamen? Dan kun je gebruik maken van het herexamenpakket.

Voor prijzen kun je terecht in het prijsoverzicht

 

Bromfietsrijles in het examengebied

We bereiden je goed voor. Zo krijg je les in het examengebied. Daardoor weet je welke situaties je kunt verwachten. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je veilig bromfiets leert rijden. Natuurlijk krijg je ook de nodige tips om je te helpen tijdens het praktijkexamen. Je volgt de rijlessen op een superstoere Peugeot Speedfight scooter. Als je wat kleiner bent hebben we ook een Piaggio Zip die je mag gebruiken. De praktijkopleiding draait om het leren deelnemen aan het verkeer.

 

 

 

Aanmelden voor de bromfietspraktijkdag

Wil je direct een datum plannen voor zo’n praktijkdag en je bromfietspraktijkexamen? Meld je dan vandaag nog aan bij Rijschool Roy. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden bromfiets praktijkdag

Dan is het tijd voor je praktijkexamen...

Na de opleiding voor je bromfietsrijbewijs is het tijd voor het praktijkexamen. Dat begint met een kennismaking met je examinator. Net als bij de rijlessen volgt je examinator je op de brommer. Je rijdt 30 tot 40 minuten en laat zien dat je je bromfiets beheerst en rekening houdt met het andere verkeer. Natuurlijk moet je ver vooruit kijken en verkeerssituaties inschatten tijdens het examen. Na de rit vertelt je examinator meteen of je geslaagd bent.

Klik hier voor informatie over het halen van je theorie