Autisme, enz..

Autisme, PDD NOS, Syndroom van Asperger enz.Autisme vriendelijk

Rijschool Roy heeft een aantal instructeurs in dienst die gecertificeerd zijn in het opleiden van kandidaten met autisme of aanverwante "beperkingen". Wanneer er sprake is van "beperkingen" vinden we het erg belangrijk vooraf met elkaar kennis te maken middels een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij wat zaken inventariseren en daar de juiste rijopleiding op af stemmen. Rijschool Roy is sinds enige tijd in bezit van het certificaat "autisme vriendelijk".

Voor het behalen van het theorie certficaat bieden wij diverse mogelijkheden voor extra begeleiding.

Meldt het bij ons wanneer er sprake is van een bepaalde "beperking"!

Wanneer er sprake is van een bepaalde "beperking" neem dan even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat alle mogelijkheden zijn. Het is voor iedereen belangrijk dat er vanaf het begin sprake is van de juiste aanpak. Dit kan echter alleen wanneer wij door ouders en/of leerling geïnformeerd worden. We plannen hiervoor graag een afspraak in.

​Wanneer je je rijbewijs gaat halen heb je te maken met het verplicht indienen van de gezondheidsverklaring bij het CBR. Meer info vind je via deze link: https://www.cbr.nl/11351.pp

Het is zeer belangrijk dat je deze verklaring direct bij aanvang rijopleiding of zelfs voor de rijopleiding begint indient.

Graag tot ziens bij Rijschool Roy

                            Communicatie is pas geslaagd als de ander jou begrijpt...