Theorie voor de motor

Theorie

Deze moet in je bezit zijn voor het examen AVD. (verkeersdeelneming). Heb je nog geen autorijbewijs dan moet je dit certificaat al hebben voor je gaat beginnen met motorrijlessen. Je mag vanaf 17 jaar theorie examen doen. Het certificaat is 1,5 jaar geldig. Op de rijschool kun je theoriemateriaal aanschaffen voor de theoriestudie.

Theorie examen

Het theorie examen boek je zelf via www.cbr.nl. Hiervoor heb je een digiDcode nodig. Het is ook mogelijk via de rijschool een theorieexamen te boeken. Dit is iets duurder dan dat je zelf boekt. De rijschool kan reserveren zonder digiDcode.Theorie

Theorie cursus
​Vanaf medio maart 2018 geven we maandelijks een spoedtheorie cursus. Klik hier voor meer info

 

Introductiefilmpje theorie examen vanaf september 2014 nieuwe stijl

 

 

Heb je moeite met leren?

Theorie leren gaat niet iedereen even makkelijk af. Als jij hier ook moeite mee hebt willen we je graag helpen. We kunnen je op verschillende manieren helpen om de theorie te leren. Individuele theorieles behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Als je contact met ons opneemt bespreken we de mogelijkheden met je.

Is het voor jou niet mogelijk een klassikaal theorieexamen te doen omdat je bepaalde beperkingen hebt waardoor je meer bedenktijd nodig hebt? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een verlengd of individueel theorieexamen.

Meer info over je motoropleiding?