Gastenboek

Ik heb héél erg genoten van de rijlessen samen met Tonnie! Nooit saai en altijd leerzaam.. Dat is natuurlijk waarom ik de tweede keer pas ben geslaagd ;) Nu ik mijn pasje heb begint het echte leren rijden natuurlijk pas, maar ik ben blij dat er een hele goede basis is gelegd!

P.S.
Wed niet met Tonnie, hij weet alles.

M.V.G.
Pim

Na 4 lessen opfriscursus van Petra heb ik weer zelfvertrouwen in het verkeer. Ook de bijzondere verrichtingen, die ik eerst uit de weg ging, hebben we geoefend. Dank je wel Petra voor je leerzame lessen!

Eind 2017 de 1e keer geslaagd, wat heb ik fijne en leerzame rijlessen gehad! Ik wil Tonnie daarvoor nogmaals bedanken, je bent een top instructeur Tonnie! :)

Vanmorgen voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Ik wil Tonnie heel erg bedanken voor de super leerzame en gezellige lessen, het was altijd een groot feest onderweg!
Hele duidelijke uitleg en altijd in voor een praatje onderweg, Eigenwijs is ook wijs he!

Tonnie en rijschool Roy, bedankt!

Een tijdje geleden geslaagd na een fijne en leerzame reeks lessen met Tonnie. Heb al de eerste zelfstandige kilometers gemaakt en krijg ook van andere te horen dat ze zich veilig voelen bij mij in de auto en daar gaat het natuurlijk om. Dus ik wil graag rijschool Roy bedanken en met name Tonnie natuurlijk!

Vandaag voor de eerste keer geslaagd! Tonnie ik wil je heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Je bent een top instructeur

Hierbij wil ik Rijschool Roy en dan met name Petra heel erg bedanken voor de leerzame lessen, maar ook voor het gezellig buurten zo af en toe. Vandaag dankzij jullie mijn rijbewijs gehaald. Wie weet tot in de toekomst! Groetjes, Thom

Vanmorgen eerste keer geslaagd voor mijn autorijbewijs, met dank aan de fijne lessen van instructeur Tonnie. Nog veel succes verder Tonnie.

Na de eerste keer geslaagd! Tonnie, dankjewel voor je lessen die niet alleen goed en leerzaam waren, maar ook kei gezellig. Groetjes!

In een keer geslaagd, nu lekker zelf rijden.
bedankt voor alle lessen Jos en Tonnie

Pagina's

Laat hier je bericht achter

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Gastenboek

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Klik de juiste vorm aan
Target Image