Coronavirus en rijles

Auto
In de auto is er veel aandacht voor hygiëne. Na iedere les worden stuur, versnellingspook, deurgreep en alles wat daarbij hoort schoongemaakt met gecertificeerd desinfectiemiddel. Dit kost enige tijd. Wij vragen hiervoor jullie begrip. Het mee laten rijden van vrienden of bekenden tijdens je eigen rijles kan niet meer. Wat kun je zelf doen? Graag voordat je in de auto stapt je handen wassen. Ook als je thuiskomt. Je bent verplicht een mondkapje gebruiken .

Motor en bromfiets 
Tijdens de motorrijles of bromfietsrijles volgt de instructeur jou met de motor of bromfiets wat geen risico meebrengt. Hij geeft jou via de portofoon instructies zoals gewoonlijk ook gedaan wordt. Op de rijschool vragen we je de 1 a 1,5 meter afstand te bewaren van elkaar. Verder dien je voor je motoropleiding i.v.m. richtlijnen RIVM zelf voor motorkleding, helm en handschoenen te zorgen.

Heb jij geen motorkleding, helm enz of heb je niet alles zelf bel dan even met de rijschool. We hebben  diverse uitleenmogelijkheden


Bromfiets

Deze richtlijnen zijn gelijk aan die van de motor. Voor de bromfietsrijles dien je te zorgen voor een eigen helm en veilige handschoenen. Verder dien je schoenen te dragen waarbij de enkels bedekt zijn.

Ziek, grieperig of verkouden?
Voel je nu jezelf grieperig, ziek of verkouden aarzel dan niet om de rijles af te zeggen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Bij twijfel dus niet lessen. Wel vragen wij je dit tijdig te doen zodat wij onze planning kunnen aanpassen. De instructeur zal bij aanvang altijd vragen of je "gezondheidsklachten" hebt.

Onze kantoormedewerkers zijn operationeel vanuit thuis
Ook wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat onze mensen die normaal op ons kantoor in Knegsel zitten, nu vanuit thuis werken. De telefoons staan allemaal doorgeschakeld. Wij kunnen jullie dus gewoon te woord staan, lessen plannen, enz.