Per donderdag 19 maart zijn alle rijlessen voor alle categorieën stilgelegd tot nader bericht.

 

Onze kantoormedewerkers zijn operationeel vanuit thuis
Ook wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat onze mensen die normaal op ons kantoor in Knegsel zitten, nu vanuit thuis werken. De telefoons staan allemaal doorgeschakeld. Wij kunnen jullie dus gewoon te woord staan, lessen plannen, enz.

Rijlessen update maandag 16 maart:
Verder gaan rijlessen voor alle categorieën door. Dit na overleg met de brancheorganisatie. Wanneer je rijles plaatsvindt vanuit onze locatie in Knegsel, dan kan het zijn dat de voordeur gesloten is. De instructeurs zijn dan nog onderweg met een leerling. We vragen je dan even te wachten tot ze aanwezig zijn.

Auto
In de auto is er veel aandacht voor hygiëne. Na iedere les worden stuur, versnellingspook, deurgreep en alles wat daarbij hoort schoongemaakt. Dit kost enige tijd. Wij vragen hiervoor jullie begrip.
Vanaf nu worden de lessen voorlopig zo ingepland dat je als leerling niemand op moet halen of thuis moet brengen. Dit geeft meer tijd voor schoonmaak/luchten enz en zo blijven de contacten beperkter. Er zit een behoorlijke tijd tussen alle leerlingen in zodat we alle tijd hebben.
Het mee laten rijden van vrienden of bekenden tijdens je eigen rijles kan niet meer. Het is dus alleen leerling en instructeur.

Wat kan je zelf doen? Graag voordat je in de auto stapt je handen wassen. Ook als je thuiskomt.

Motor
Voor en na de rijles is er veel aandacht voor hygiene. Op de rijschool liggen plastic handschoenen voor onder de leshandschoenen en helmmutsjes. Je mag ook eigen handschoenen gebruiken. Daarnaast is het verplicht na de rijles het vizier en mondstuk van de helm schoon te maken met de daarvoor aangewezen middelen. Tijdens de motorrijles volgt de instructeur jou met de motor wat geen risico meebrengt. Hij geeft jou via de portofoon instructies zoals gewoonlijk ook gedaan wordt. Op de rijschool vragen we je de 1 a 1,5 meter afstand te bewaren van elkaar.

Ziek, grieperig of verkouden?
Voel je nu jezelf grieperig, ziek of verkouden aarzel dan niet om de rijles af te zeggen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Bij twijfel dus niet lessen. Wel vragen wij je dit tijdig te doen zodat wij onze planning kunnen aanpassen.

Examens
Stond er voor jou een examen gepland voor ‪31 maart‬ dan wordt dit examen uitgesteld i.vm. sluiting CBR. Wij krijgen na deze sluiting te maken met inhaalexamens. Het kan dus zijn dat je al heel snel op kunt nadat het CBR weer operationeel is. Belangrijk dat je dan ook op het gewenste nivo bent.

Wij zijn op dit moment op volle sterkte aan het werk en werken graag met jullie samen aan een GESLAAGDE rijopleiding!

 

1800x1200 Coronavirus 1