Try out motor € 57,50

Doe nu een vrijblijvende try out zodat we kunnen bekijken wat jouw aanvangsnivo is en in wat voor tijdsbestek je het rijbewijs kunt halen. Deze try out kost € 57,50 en duurt ongeveer 1,5 uur. Wij zorgen voor beschermende  kleding. Na de try out beslis je of je doorgaat.

Het motoropleidingscentrum van Rijschool Roy werkt met een team van 8 motorinstructeurs. Er worden rijlessen verzorgd van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 22.00 en op zaterdag tussen 8.00 – 17.00 uur. We hebben de beschikking over totaal 11 lesmotoren, Ook kun je een motorscooterrijbewijs halen. Voor de kleinere mensen hebben we speciaal verlaagde motoren. Je kunt al vanaf 6 dagen je motorrijbewijs halen. We geven de voorkeur aan lesblokken van minimaal 2 uur. Uiteraard kan dit ook langer. Dit is ideaal wanneer je snel je rijbewijs wil gaan halen.

Najaars- en winterperiode

Voor de winter is er speciale winterkleding aanwezig. Verder zijn alle motoren uitgerust met handvatverwarming zodat je met koud weer geen koude handen krijgt. In het najaars- en winterseizoen kun je ook prima lessen volgen. Het is zelfs een uitstekend leermoment omdat je dan onder alle omstandigheden leert rijden. Het spreekt voor zich dat wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten we niet de weg op gaan met de motor. Jouw veiligheid gaat boven alles! Veel mensen starten in deze periode met het volgen van rijlessen zodat ze dan bij de eerste zonnestralen zelf op de motor kunnen stappen!

Versnelde opleidingen

Ook in deze periode van het jaar kun je versnelde opleidingen (vanaf 6 dagen) volgen zodat je snel zelf op de motor te stappen! Voor een spoedopleiding worden geen toeslagen gerekend. Hiervoor worden dus de normale prijzen gerekend.