Autorijles

De beste start van je rijopleiding, dat garanderen we!

Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Maar je moet het wel eerst halen. Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste rijles? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs. Je rijbewijs halen is een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij Rijschool Roy krijg je die zekerheid. De beste start van je rij-carriere. Dat garanderen we! Rijschool Roy is in bezit van de allerhoogste certificeringen van Bovag en KNMV.

 

Autorijbewijs halen? De Start & Go Pakketopleiding

De meeste leerlingen kiezen voor een Start & Go Pakketopleiding. Dit uitgebreide startpakket heeft veel voordelen! Bij de Start & Go Pakketopleiding kun je kiezen voor elk tempo. Ook spoedopleidingen zijn dus mogelijk! Lees verder

Autorijles vanaf 16,5 jaar

Vanaf november 2011 heb jij de kans om eerder je rijbewijs te halen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jouzelf gekozen coach(es). Lees verder

Bijzondere omstandigheden en "beperkingen"

Binnen onze rijschool zijn een aantal instructeurs werkzaam die zich gespecialiseerd hebben in het lesgeven aan leerlingen met beperkingen zoals bijv. autisme, pdd nos, asperger, adhd enz. Ze zijn hiervoor opgeleid en hebben dus de nodige bijscholing achter de rug. Ook zijn er instructeurs aanwezig die zich gespecialiseerd hebben in het omgaan met (faal)angst. Lees verder

Nu ook aanpassingen in de lesauto voor lichamelijke "beperkingen"

Vanaf april 2017 kun je bij Rijschool Roy ook terecht voor rijles met een lichamelijke beperking. Zo kunnen wij in onze automaat het gaspedaal aan de linkerkant zetten om met het linkerbeen gas te geven. Ook kunnen we het bedieningspaneel van de richtingaanwijzer naar de rechterzijde van het stuur verplaatsen. Met deze aanpassingen kunnen we ook mensen bedienen met bijvoorbeeld functiebeperkingen van linkerhand, linkerarm en rechterbeen.

Waar verzorgen wij autorijles?

Rijschool Roy verzorgt autorijlessen in omgeving Veldhoven, Eindhoven, Steensel, Knegsel, Wintelre, Vessem, Riethoven, Eersel, Aalst en Waalre, Valkenswaard, Best, Son en Breugel, Hapert, Bladel, Hoogeloon, Casteren, Duizel, Bergeijk, Westerhoven en Luijksgestel. We halen je thuis op. Indien gewenst kunnen we je ook op school of elders ophalen binnen ons werkgebied. 

Wil je meer weten?

Wil je nog wat meer informatie over onze rijlessen of het autorijbewijs? In onze veelgestelde vragen over autorijlessen vind je de antwoorden op veel vragen.

Je mag natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Vrijblijvende Try Out

Wil jij geheel vrijblijvend kennismaken met het autorijden en het volgen van autorijles bij Rijschool Roy dan kan dat. Je kunt dan gebruik maken van de "Try Out".

Deze try out is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De kosten bedragen € 50,-. De try out duurt 100 minuten. Tijdens de try out kunnen we ook bekijken met welk Start & Go pakket je het beste kunt starten.

Aanmelden autorijles